– Gevorderde duiker –

Verleg je grenzen en ontdek nieuwe mogelijkheden

Je hebt inmiddels ontdekt dat duiken geweldig is.  Na je basisopleiding heb je wellicht al wat specialties gedaan, maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is? Zo kan je verder en dieper duiken. 

Advanced Open Water Brevet. De volgende stap.

Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, wil je steeds meer en steeds dieper. Dat is het moment dat je klaar bent voor je volgende brevet. De IADS Advanced Open Water. Als je dat éénmaal hebt gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je krijgt namelijk toegang tot specialties waar je als duiker met alleen een Open Water brevet nog niet aan mee kan doen. 

Ik heb al een brevet van een andere organisatie

Heb je al een IDD, PADI, SSI of NOB brevet? Geen probleem! Iedereen is welkom. Het enige dat we willen weten is welk brevet je precies hebt en waar je je opleiding(en) hebt gedaan. Laat het ons weten we vertellen je hoe je een IADS brevet kan krijgen en welke IADS opleidingen je kan doen op basis van de brevetten die je al hebt gehaald.

Kies uit een van onze vele
IADS duikscholen

IADS is met name gericht op Nederland en de omringende landen. Elke duikvereniging of duikschool is uniek. Zit op een andere plek. Sommige starten de opleidingen in een zwembad, anderen hebben een mooie beschutte buitenplaats tot hun beschikking. Één ding weten we zeker. Elke duikschool is fantastisch en bied je die bijzondere IADS ervaring die je zoekt. 

wrak-duiken

Ruim 25 specialties bij IADS! Van wrakduiken naar navigatie tot ijsduiken.

Duiken wordt steeds leuker als je meer ervaring hebt. Hoe vaker je duikt en hoe verder je komt met je brevetteringen hoe spannender het wordt. IADS heeft ruim 25 specialties.

Duiken en verzekeringen: welke zijn handig om te hebben?

Duiken is fantastisch, maar het is wel lekker als je onbezorgt op pad kan. Daarom is een goede duikverzekering een musr. IADS heeft met alle ervaring van jarenlang duiken de beste en goedkoopste duikverzekering in de markt. Prettig toch?

duikverzekering