Dolphin Ranger Tuimelaar

Wordt een echte Dolphin Ranger. 

Dolphin Rangers zijn de coolste jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar die de onderwaterwereld willen ontdekken en meer willen weten over het onderwaterleven. We zorgen er voor dat je voldoende duikervaring krijgt zodat je veilig kan duiken voor je omgeving en voor je Dolphin Ranger Buddy.

Het Dolphin Ranger programma bestaat uit 3 delen

Als IADS organisatie willen wij graag kinderen op een vertrouwde, leuke en simpele manier de gedragsregels van het duiken aanleren. We hebben het programma daarom in 3 delen verdeeld.

  1. Tuimelaar
  2. Beluga
  3. Orca

Je begint als Tuimelaar en tuimelt je onder in het leven van de dolfijn. Vervolgens zweef je door het water als een echte Beluga en als je er klaar voor bent maak je als een echte Orca twee duiken in het buitenwater.

Dolphin Ranger Tuimelaar

Dit is de beginner cursus. We leren je spelenderwijs te duiken in het zwembad door verschillende oefeningen naast en in het water. En je leert goed om te gaan met je duikuitrusting.

Wat gaan we doen

  • Je leert spelenderwijs theorie en praktijk om met je duikapparatuur om te gaan.
  • Je doet minimaal 8 oefenduiken in het zwembad of confined open water
  • Maximale duikdiepte is 3 meter

Wat heb je nodig

  • Minimumleeftijd voor deelname: 8 jaar
  • Zwemdiploma A.

Brevet

Na afronden van de cursus ontvang je het IADS Dolphin Ranger Tuimelaar brevet. Met dit brevet mag je onder toezicht van een IADS kaderlid in het zwembad of confined open water samen duiken met een gebrevetteerde Dolphin Ranger Tuimelaar maximaal 3 meter.

Je bent nu klaar voor je volgende brevet. Het Dolphin Ranger Beluga brevet.

Cool? Dacht het wel hè. Meld je aan!

Kom naar één van de aangesloten duikscholen en schrijf je in voor de opleiding Dolphin Ranger.

dolphin-ranger

Ook interessant voor jou

Dolphin Ranger Orca

Dolphin Ranger Orca

Wordt een echte Dolphin Ranger. Heb je inmiddels je Dolphin Ranger Tuimelaar en Beluga brevet gehaald? Dan ben je ... Meer

> Naar alle opleidingen >