– Duikinstructeur –

Breng jouw kennis en ervaring over en wordt IADS duikinstructeur.

Als IADS duikinstructeur ben je ervaringsdeskundige in het opleiden van duikers. Hiermee kan je jouw kennis en enthousiasme op een leuke manier overbrengen. Doe meer met je hobby!

Van Divemaster naar Instructor tot Examiner. Breng jouw passie en ervaring over!

Wat is er nou leuker dan je passie te delen met anderen? Laten zien wat er nog meer is en er zelfs je beroep van maken als je dat wil. Of er een leuke bijverdiensten bij te hebben. IADS biedt veel mogelijkheden. Zo kan je Master Diver worden en kinderen opleiden tot Dolphin Ranger of kan je Open Water instructor worden en nieuwe duikers helpen bij het behalen van het Open Water Dive brevet of als je het fantastisch vindt om naar wrakken te duiken en je wil dit aan andere overbrengen dan kan je specialty instructor worden. Kijk op onze Kaderopleidingen of er wat voor je bij zit.

Verzekeringen

Duikles geven brengt automatisch extra verantwoordelijkheid met zich mee. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk en bij een goede voorbereiding hoort een uitstekende verzekering. IADS heeft door de jarenlange relatie met de beste verzekeraars voor duiken een mooi en prijstechnisch interessante verzekering. Zowel voor instructeurs als duiker. 

Stap over naar IADS

Ben je instructeur bij PADI, SSI, NOB, IDD of een andere organisatie en wil je gebruik maken van ons modulaire opleidingsysteem? Dan ben je van harte welkom! IADS is gevestigd in Nederland en we houden van gemak en weinig gedoe. Onze instructeurs en de duikscholen die IADS opleidingen verzorgen zijn superbelangrijk voor ons. Daarom maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. We zorgen voor lesmateriaal, we ondersteunen je in de brevettering en we regelen verzekeringen. Eigenlijk proberen we alles te doen, zodat jij kan doen wat je het liefst wil. Duikles geven.

Neem eens contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over de IADS opleidingsmogelijkheden.

medical-trained-instructor

Met IADS Medical Trained Instructor kun je cursisten net dat beetje meer bieden

EHBO en reanimatie is voor iedereen belangrijk! Na jouw opleiding IADS Medical Trained Instructor kan je lesgeven met een nog beter gevoel van veiligheid.

Duikopleiding voor mensen met een handicap

We vinden het bij IADS belangrijk dat iedereen moet kunnen duiken. Daarom hebben we ook speciale opleidingen voor gehandicapte duikers?  Lesgeven vraagt wel wat meer van je. Daarom hebben we speciale duikopleiding voor instructeurs die aan deze groep les willen geven.

handicapped-scuba-instructor