– Junior duiker –

Veilig en met plezier leren duiken. Ontdek samen met onze instructeurs de onderwaterwereld.

Haal in 3 stappen je Junior Open Water duikbrevet!

Of je nu begint als snorkelduiker of je kiest voor een cursus om een echte Tuimelaar te worden. Je onderwateropleiding begint bij IADS! 

IADS brevetten zijn wereldwijd erkend!

Haal je theorie
met de online cursus

Oefenen in een veilige omgeving

Duik het buitenwater in met instructeur

Start hier om je duikbrevet te halen

Leer duiken als een Dolfijn

Bij IADS kun je al vanaf 8 jaar met de opleiding Dolphin Rangers veilig en met veel plezier leren duiken. Het Dolphin Ranger programma begint met een opleiding tot Tuimelaar in het zwembad of in confined open water. Dat is een afgesloten niet al te diep meer of deel van zee. Heb je je Tuimelaar brevet gehaald dan brengen we je de kunsten van een Beluga bij. Dat is een mooie witte dolfijn. De laatste stap is de Ranger Orca. Hier maak je zelfs 2 oriëntatieduiken in het open water. Spannend!

Ontdek een nieuwe wereld met snorkelen

Je zou de eerste keer snorkelen kunnen vergelijken met het ontdekken van een nieuwe wereld. Je verbaast je wat je allemaal zal zien. Ongelooflijk cool. Je kunt heel veel verschillende dieren tegenkomen: vissen, zeeanemonen, zee-egels, heremietkreeften, krabben, garnalen. Snorkelen is eenvoudig te leren. Iedereen kan het!

Junior Open Water Diver

Ben je 12 jaar en wil je echt zelfstandig leren duiken? Dan is het Junior Open Water Diver brevet echt iets voor jou! Super leuk en je wordt een echte duiker. Je leert bijna alles van de normale Open Water Diver opleiding.

idd-world

Ontdek wat je nog meer allemaal kan doen 

Als je wat ouder bent en je hebt je echte volwassenen brevet Open Water en vervolgens misschien zelfs het Advanced Open Water brevet voor gevorderden dan kan je echt hele coole duiken gaan maken. Wat dacht je van duiken naar een wrak en op zoek gaan naar een schat? Of duiken in een wak zodat je onder het ijs kunt komen? Kijk maar eens wat er allemaal kan op de speciale duikopleidingen die we organiseren.

Wil je duiken op vakantie? Dat kan! Met je IADS brevet kan je wereldwijd terecht.

Je bent met je ouders of vrienden lekker op vakantie naar een prachtig land, met een nog prachtigere zee die je graag wilt ontdekken. IADS werkt samen met IDD. Bij IDD Dive Centres kan je wereldwijd terecht voor o.a. een professionele duikinstructie volgens internationaal erkende richtlijnen en de verkoop of verhuur van duikuitrusting. Beginnende duikers en duikers die meer willen weten of meer willen leren kunnen altijd informatie vragen aan een IDD Centre.

dolphin-ranger

Laat je inspireren door deze prachtige video’s!

Een goede duikuitrusting biedt meer plezier

Als je voor het eerst gaat duiken dan kan je bij de duikschool waar je je opleiding gaat doen terecht voor het lenen of huren van een pak. Ze kunnen je ook adviseren over de duikuitrusting die je nodig hebt. Maar we kunnen je ook alvast op weg helpen. Als je meer wil weten dan kun je onze elearning Open Water doen. Daarin vertellen we je alles over de duiktuitrusting. Maar je kunt natuurlijk ook even onze pagina’s door lezen.

duikuitrusting