– IADS International Academy of Diving Schools –

Al 40 jaar een begrip in de wereld van het duiken

International Academy of Diving Schools (IADS) heeft het modulaire lessysteem ontwikkeld dat inmiddels toonaangevend is in Europa. Opgericht in 1982 in Nederland  richten we ons met IADS vooral op Nederland, Belgie en Duitsland.  We bieden opleidingen van alle niveaus tegen de hoogste kwaliteit.

IADS brevetten zijn wereldwijd erkend!

International Academy of Diving Schools

Wist je dat er maar een paar wereldwijd erkende duikbrevetten bestaan? Het IADS brevet is naast IDD, PADI, SSI en NOB een Nederlandse opleider met veel aangesloten duikscholen en individuele leden. We zijn er trots op dat we sinds 1982 bestaan en we de eerste Europese professionele duikorganisatie die het modulair lessysteem heeft ontwikkeld. Naast de basisopleidingen voor duikers bieden we ook heel veel specialties die je kan doen als je al wat langer duikt. Ben je gecertificeerd bij één van de andere organisaties dan is dat geen probleem. 

Heb je een PADI, SSI of NOB brevet?

Als je een vervolgopleiding, professionele opleiding of specialty bij IADS wil volgen, maar je hebt je eerdere brevetten bij een andere organisatie gehaald dan is dat geen probleem. Je kunt dit ongetwijfeld laten zien. Neem contact op met ons hoofdkantoor en we helpen je graag verder. Uiteraard kan je de IADS duikschool ook met ons contact op laten nemen.

Ben je PADI, SSI of NOB instructeur of duikschool?

We komen graag met je in contact. We zijn een Nederlandse organisatie met een Nederlands hoofdkantoor. Lekker makkelijk voor als je wat nodig hebt. Bovendien bieden we je veel voordelen. Laat eens wat van je horen, dan vertellen we er graag meer over.

IADS opleidingen op alle niveaus

Onze duikopleiders geven dagelijks les aan duizenden cursisten. Op een hoog professioneel niveau, maar vooral op een leuke plezierige manier. Een IADS opleiding is opgebouwd uit kennis- en vaardigheidsmodules. Alle lesmaterialen zijn zorgvuldig samengesteld en worden continu aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in de duiksport. Alle lesboeken zijn full colour gedrukt en van een hoog didactisch niveau. Bovendien sluiten alle vervolgopleidingen haarfijn op elkaar aan.