Underwater Videocamera & Actioncam

Leg je mooiste duiken vast en deel je ervaringen.

De natuur onder water is onbeschrijfelijk mooi. De blauwe en warme wateren rond de evenaar vormen een enorm aquarium met prachtige en interessante dieren en planten in allerlei kleuren en maten. Maar ook in Nederland is er voldoende te zien in de verschillende meertjes en natuurlijk de Oosterschelde en het Grevelingenmeer in Zeeland. Jouw videocamera en actioncam is je belangrijkste uitrustingsstuk om je duikverhaal compleet te maken. Door de digitale revolutie zijn de videocamera’s/actioncams zeer compact en betaalbaar geworden.

Wat gaan we doen

In deze Specialty leer je de beginselen van het filmen onder water, zodat je in staat bent om door de mooiste opnames met je onderwatercamera jouw avontuur en  ervaringen met vrienden en familie te delen. Alle basisonderwerpen die noodzakelijk zijn om de videocamera en actioncam te kunnen bedienen, te onderhouden en onderwater te filmen komen aan de orde. Maar bedenk vooral, oefening baart kunst!

Wat heb je nodig

Doe mee

Kom naar één van de aangesloten duikscholen en schrijf je in voor de opleiding.

underwater-videocam-actioncam

Ook interessant voor jou

Deep Diver

Deep Diver

Opleiding voor duiken tot 40 meter diep.Meer duikervaring, meer zelfvertrouwen, één zijn met je uitrusting. Het is ... Meer

> Naar alle opleidingen >